Liewe Lynnwoodrif (2)

Prop Jorina Redelinghuys van Kollegepark skryf:

My hart breek wanneer ek advertensies vir vakatures ontvang soos die onlangse een van die NG gemeente Lynnwoodrif … advertensies wat meer uitsluit as in­sluit. 

Dit is regtig vir my aaklig dat ek uit soveel poste uitgesluit word op grond van my geslag (en dan ook in baie op grond van my ouderdom). En hier dan verder ook dat die predikant getroud moet wees en kinders moet hê. Ek verstaan dat elke gemeente ’n predikant wil aanstel wat hulle behoeftes sal aanspreek, maar kan ’n jonger predikant / ongetroude predikant / kinderlose predikant of dan ’n vroulike predikant nie ook die gemeente bedien en dalk selfs meer help onder leiding van die Heilige Gees om die gemeente se verdere potensiaal en roeping te ontdek en verder missionaal uit te brei nie?

Ek glo dat die saak die nodige aandag sal kry.

Lees ook Lynnwoodrif 1