2021: Wat leer die data ons?

Data verskaf aan ons redaksie ’n helder prent van wie ons stories digitaal lees. In terme van demografie (68% vroulik), maar ook in terme van ligging (44% in Gauteng) en via watter toestelle (meestal slimfone).

Terwyl ’n mens dikwels aan ’n nuuswerf dink in terme van inligting wat “uitwaarts” vloei, is dit nodig om ag te slaan op dié soort inligting wat ook “inwaarts” vloei. Hierdie data is implisiete terugvoer wat ons help om ’n beter diens te lewer. Dit is ook ’n waardevolle luisterpos wat insig bied op die groter inligting-ekostelsel van die NG Kerk. Hieronder is drie skyfies uit ons verslag oor 2021 se webverkeerdata wat ons graag met lesers deel in ons uitnodiging aan jou om die digitale pad saam met ons te stap.

Raak só betrokke: Dis 1,2,3

  • Ondersteun betroubare kerkjoernalistiek en oop gesprek: Kliek HIER om ’n Vriend van Kerkbode te word.
  • Laai die gratis en gewilde Kerkbode-toepassing af vir meer stories, briewe en nuus oor loopbaangeleenthede in die NG Kerk. Vir Android | Vir Apple
  • Teken in op ons weeklikse nuusbrief deur die Nuusbrief-skakel te volg op die tuisblad van www.kerkbode.co.za. 
Word 'n vriend van Kerkbode