Kerkbode

Kopiereg © Kerkbode 2024

Amptelike nuus – 16 Februarie 2024


BEROEP

Prop JD (Japie) Krige as diensleraar na Melville.

AANVAAR

Geborg

Ds Ruan Janse van Rensburg na Hulp en Hoop (Mokopane).

GOUDLAND

EMERITAAT

Ds Barend Cornelius Botha (Ben) van NG Lig en Lewe emeriteer op 29 Februarie 2024. Die Ring van Lichtenburg oorhandig sy Akte van Demissie by Emeritaat op 3 Maart 2024. Ds Ben Botha bly aan in die gemeente as voltydse leraar in ’n vastetermynpos. (Dr Gavin Meistre, Skriba: Ring van Lichtenburg, 12.02.2024).

NOORDELIKE

BEVESTIGING

Ds Ruan Janse van Rensburg het die beroep na NG Hulp en Hoop Gemeenskapskerk (Mokopane) as jeugleraar (kontrakpos vaste termyn vir twee jaar) aanvaar. Sy bevestiging en intreepreek vind plaas op 3 Maart. (Anita Hurn, Admin Beampte, 14.02.2024).

Geborg

EMERITAAT

Ds Anton Pienaar, NG Gemeente Suidoos-Pretoria (Stellastraat), ontvang op 10 Maart 2024 demissie met emeritaat. Hy bly aan in die gemeente met ’n termynkontrak. (Malan Nel, Kantoorkoördineerder, 16.02.2024).

HOËVELD

BEROEP

Die kerkraad van Melville Kruisgemeente het op sy beroepingvergadering van 24 Januarie 2024 vir prop JD (Japie) Krige as Diensleraar: Onderrig en Lering beroep. (Lara Botha, Kantoorbestuurder, 12.02.2024).


Geborg

Nuusbrief: Bly op hoogte

Teken in op Kerkbode se weeklikse nuusbrief vir vars nuus, briewe, vakatures, rubrieke, podsendings en nog meer.

Scroll to Top

Ondersteun Kerkbode se joernalistieke projek

Ons redaksionele invalshoek is “Meer lig as hitte”. Ons hou jou op hoogte van kerknuus en bied ’n platform vir verhelderende lesersdeelname.
Teken in op ons weeklikse elektroniese nuusbrief of ondersteun ons werk vir so min as R20 per maand

Your Image Your Image Your Image

Die Kerkbode-toepassing (app) is beskikbaar op jou selfoon. Installeer dit vandag nog.