Verskille in uitleg van Bybeltekste

Hierdie is 'n lesersbrief.
Die opinies van briefskrywers weerspieël nie noodwendig die standpunte of oortuigings van die Kerkbode-redaksie of die NG Kerk nie.

Piet Kaapland skryf: Diegene wat teen selfdegeslag-huwelike is, gebruik ’n hele aantal Bybeltekste om hulle siening te staaf. Diegene wat pro selfdegeslag-huwelike is, sê dat die betrokke tekste anders verstaan moet word teen die agtergrond van daardie tyd. Dit sal tot groot hulp wees as diegene wat selfdegeslagsverhoudings goedkeur, in Kerkbode ’n kort verklaring kan gee hoekom hierdie betrokke Bybeltekste anders verstaan moet word en nie van toepassing is op vandag se situasie nie.

One thought on “Verskille in uitleg van Bybeltekste

  1. Kerkbode says:

    Piet, die Algemene Sinode het vandeesmaand ‘n aflaaibare gids met agtergrond en inligting oor die jongste besluit oor selfdegeslagverhoudings bekendgestel. Lees meer hieroor en / of laai die gids af by die skakel hiernaas:
    https://kerkbode.christians.co.za/2020/03/04/selfdegeslagbesluit-nuwe-gids-wil-sinodes-en-lidmate-help/

    Kerkbode het oor die jare ‘n magdom inhoud oor hierdie onderwerp publiseer en dis steeds beskikbaar by https://kerkbode.christians.co.za/category/gaydebat/ en elders op ons webwerf. – Red.

Comments are closed.